Smartwatches og MindMotion

Smartwatches (smarture) er stadig en forholdsvis ny spiller på den digitale dagsorden. Der er mange forskellige typer, og priserne varierer i høj grad. Hos MindMotion vil vi ikke gå ind i hvad der er bedst, og hvad man skal vælge. Derimod vil vi kort beskrive hvordan MindMotion app’ens effekt kan blive endnu bedre, hvis man benytter sig af et smartwatch.

Langt de fleste smartwatches har indbygget en funktion der viser notifikationer fra din telefon på selve uret. Der er her MindMotion og urene spiller godt sammen.

Tager du medicin har du formodentligt angivet tidspunkterne det tages på i MindMotion app’en. Det giver dig notifikationer om det på din telefon. Har du samtidig et smartwatch tilknyttet telefonen, vil du på mange smartwatches blive mindet om at tage medicinen, ved at uret vibrerer og der kommer en besked frem på uret hvor der står: ”Har du husket at tage din medicin?”. På denne måde bliver du stadig mindet om medicinen hvis din telefon er på lydløs, eller du måske har lagt den fra dig.

Det samme gør sig gældende for humørnotifikationer, eller aktiviteter du har oprettet i MindMotions kalender.

I de tests vi har foretaget har uret været et godt supplement, og det at uret vibrerer når man skal tage sin medicin, eller indtaste sit humør gør at man bliver endnu mere opmærksom. Derfor kan det især anbefales dem der har en tendens til at være meget glemsomme.

Til de fleste af de tests vi har fortaget med smartwacthes og MindMotion, har vi brugt et Pebble Watch som ligger i den billigere ende af disse typer ure, men stadig fungerer rigtig godt.

Har du spørgsmål eller nogen idéer til den videre udvikling hører vi som altid gerne fra dig.