Positivitet

Du er god nok og glasset er halvt fyldt.

Når vi selv og dem omkring os fremhæver vores styrker og gode egenskaber, får vi det bedre; vi bliver gladere.

Når vi har det dårligt, eller føler os lidt nede kan det nogen gange være svært at se tingene fra den lyse side og hvor mange styrker vi egentlig har. Derfor kan det være rart at få hjælp til, eller bare blive bedt om at se på de positive træk man rent faktisk indeholder.

I MindMotion forsøger vi i det små at hjælpe lidt til. Vores humørfunktion giver en mulighed for at se hvilke perioder man rent faktisk har været glad og i godt humør. I perioder hvor man har det skidt kan det være en rigtig stor hjælp. Derudover kan man i notefunktionen, hvis man har brugt den, se hvorfor det var man var glad, og måske genopleve lidt af denne følelse.

Desuden får man også hver gang man angiver humør en lille opmuntrende besked, som vi håber, og også oplever, i mange tilfælde giver lidt glæde.

Vi vil meget gerne udbygge positivitets elementet i MindMotion, så hvis du har et ønske eller en idé, som du gerne ser som en del af app’en, vil vi meget gerne høre fra dig.

Men vi vil også gerne opfordre jer alle sammen til at dele lidt positivitet. Så forsøg at fremhæve nogle gode sider ved de folk du møder i løbet af din dag. Positivitet smitter, og det er en virus der godt må komme i omløb 🙂

Hvis du er interesseret kan du læse om positiv tænkning her.